INFO OM ETC.

2017-12-01 07:00

ETC Umeå läggs ned – vad händer nu?

 

ETC Umeå läggs ned till nyår. För dig som prenumererar händer det här:

•  Alla prenumeranter erbjuds att överföra sin prenumeration till Dagens ETC, ETC eller ETC Göteborg. För enkelhetens skull har vi Dagens ETC som förvald ersättare, men du kan självfallet välja en annan titel – eller begäran att få återstående pengar tillbaka. Du hittar en talong på tidningens baksida.

• I och med att tidningen redan nästa vecka ställer om till digital utgivning, kan du då läsa den genom att logga in på ETC Umeås sajt, alternativt få den skickad till din mejl (i så fall uppger du din mejladress till kundtjanst@etc.se.

• Eftersom det är beslutat att ETCUmeå helt avvecklas från och med årsskiftet, förhandlar just nu företagsledningen och personalen, representerade av en fackklubb, om ett antal varsel.

•  Ledningens ambition är att med höjd upplaga på de kvarvarande titlarna kunna minimera antalet uppsägningar.

•  Att bygga den nya digitala plattformen inklusive ETC Play startar omgående. Lånen är på två år och har tre procent i ränta. Målet är att nå fem miljoner kronor.

DIGITAL PRENUMERATION

TVÅ VECKOR GRATIS!

Läs alla artiklar från Dagens ETC utan kostnad första två veckorna. Därefter är priset 199 kronor/månad. Ingen bindningstid. Du får dessutom Dagens ETC direkt till din mejl, alla dagar i veckan. Beställ för att läsa direkt.

Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner du prenumerationsvillkoren och samtycker till att ETC-företagen hanterar dina personuppgifter